Kutsume teid kontserdile „Üksi pole keegi“

Kutsume teid kontserdile „Üksi pole keegi“

Kallid sõbrad!

Kutsume Teid Eesti taasiseseisvumispäeva ja Ukraina iseseisvuspäeva puhul korraldatavale kontserdile "Üksi pole keegi", kus Saue jaanituleplatsil esinevad Ukraina pärimusmuusika ansambel Viter ja Eesti rahvatantsuselts Laagri Leegid.

Kontsert toimub 20.08.2024 kell 16 Saue jaanituleplatsil. Asukohta vaata siit.

Sissepääs tasuta.

Tallinnast saab kohale bussiga 191, peatus "Saue tee" või "Laastu", või rongiga R14, Saue jaam.

Eesti taasiseseisvumispäev on 20. augustil, Ukraina oma 24. augustil. Nagu kontserdi pealkirigi ütleb – üksi pole keegi. Ei olnud kumbki meie riikidest üksi taasiseseisvumise ajal ja ei ole ka nüüd. Hoiame kokku ja oleme toeks nii mõtte, sõna kui teoga.

Ukraina pärimusmuusika ansambel Viter on Euroopa turneel ning turnee päris viimane kontsert toimub Sauel, kus Viteri lauljad ja tantsijad on laval koos meie oma Saue valla Laagri Leekidega.

Viter on rahvusvaheliselt tuntud rahvamuusika ja -tantsuansambel, keda on kiidetud nende kirgliku ja energilise esinemisstiili eest. Kontserdil esitavad nad Ukraina eri piirkondade rahvalaule ja -tantse. Ansambel Viter on tulnud Kanadast, et esineda ja tänada meie riiki ja inimesi jätkuva toetuse eest Ukrainale.

Laagri Leegid ilmselt meie publikule tutvustamist ei vaja – nende armastus eesti pärimuskultuuri vastu on Saue vallas vist küll kõigile teada.

Tulge kontserdile! Oleme koos ja üksteisele toeks!

NB! Algselt 18. augustil 2024. Rahvusooperis "Estonia" väljakuulutatud ansambli "Viter" kontsert "Estonia Ukraina toetuseks" on tühistatud!

20 august 2024