Meedialaagri „Sipsik“ viimane töökas päev

Meedialaagri „Sipsik“ viimane töökas päev

Täna oli meie meedialaagris osalejatel viimane tulemusterikas tööpäev ja juba esmaspäeval hakkavad nad tegelema oma raadiosaate salvestamisega, mis jõuab septembris Druzi.ee raadio eetrisse.

Nädal möödus nagu üks päev: palju muljeid, emotsioone, uusi teadmisi ja uusi sõpru. Meie meeskonnal on ülimalt hea meel, et suutsime korraldada oma lastele, sealhulgas sunnitud väljarändajatest lastele, toreda vaba aja veetmise.

Selle aja jooksul on Sipsikud tutvunud raadiojaamas autoriprogrammi loomise reeglitega, diktorikunsti meisterlikkuse saladustega ja kõnetehnikaga! Neid teadmisi jagas nendega meie õppejõud – professionaalne raadiosaatejuht Viktoria Lubenska, kes töötas aastaid Ukraina raadios.

Ja oli veel külaskäik PR tööstuse titaanide juurde – rahvusvahelisse firmasse PRNews!

Ettevõtte Eestis töötavad Ukraina töötajad jagasid eduka PR saladusi ning rääkisid tuntud rahvusvaheliste brändide poolt kasutatavatest PR-strateegiatest. Samuti külastasid meie meedialaagrist osavõtjad kirjastusmaja Postimees – kõige autoriteetsemat väljaannet Eestis ning said näha, kuidas töötavad meediaäri tõelised "haid"! Sealhulgas külastasid Sipsikud raadiostuudiot, kus salvestatakse noortesaateid ja hommikusi vestlussaateid, ning vaatasid sisse peaaegu kõikidesse Postimehe osakondadesse ja toimetustesse-

Aga eile külastas laagrit tuntud Ukraina näitleja ja lavastaja Victor Marvin. Ta jagas oma näitlejatöökogemust ja korraldas noortele talentidele koolituse, kus läbi erinevatele harjutuste arendati mänguliselt näitlejameisterlikkust, loovat mõtlemist ja meeskonnas suhtlemist. Anastasia Kozatšok tegi terve päeva meie Sipsikutega sportlikke harjutusi, tänu millele said lapsed juurde jõudu ja kindlasti ka tervist.

Viimane päev ja kõige raskem etapp on veel ees – raadiosaate salvestus, seda loomulikult meie õpetajate ja treenerite Viktoriya Lubenska, Aleksandra Rybnikova ja Inna Gordienko toel.

Raadio „Druzi“ meedialaager „Sipsik“ toimub Eesti Integratsiooni Sihtasutuse toel!

Oleme väga tänulikud restoranile „Slava Ukraina restoran & kohvik“, mis võõrustas meid viis päeva ja pakkus maitsvaid lõunasööke.

26 juuli 2024