Kunstinäituse „The bright side of the Soul“ avamine

Õnnitleme stuudio DobroArt juhti, Ukraina pühapäevakooli „Nadia Kool“ maaliõpetajat ja Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis juhatuse liiget Dmõtro Dobrovolskõi kunstinäituse The bright side of the Soul avamise puhul“!

Kuni 11. maini on Disaini- ja Arhitektuurigaleriis (Pärnu mnt. 6) avatud Ukraina tuntud kunstnike Dmõtro Dobrovolskõi ja Nina Dobrovolskõi (Nina DoShe ART) kunstinäitus. Näitusel esitletakse maale erinevatest maailma paikadest: Ukrainast, Eestist, Prantsusmaalt, Suurbritanniast, Hispaaniast ja Brasiiliast. Neid ühendab helge nägemus ja positiivne ellusuhtumine, mida kunstnikud oma ukraina hinges kannavad. Igas näitusel esitletavas maalis on tunda kodumaa energiat ja värvi.

Dmõtro ja Nina on professionaalsed kunstnikud, kes on loonud oma äratuntava ja ainulaadse stiili. Dmõtro on lõpetanud Ukraina Kaunite Kunstide Akadeemia (НАОМА) ja on Ukraina Rahvusliku Kunstnike Liidu liige. Nina on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia (EKA) ja on Nina Doshe kaubamärgi asutaja.

Dmõtro ja Nina on Eestis elanud juba üle 10 aasta. Nende eredad ja värvikirevad maalid esitlevad Ukrainat edukalt paljudes maailma tuntud riikides: Eestis, Suurbritannias, Prantsusmaal, USA-s ja Rootsis.

Kunstnikud viivad edukalt läbi rahvusvahelisi projekte ja näitusi erinevates maailma riikides. Praegusel Ukraina jaoks raskel ajal annab positiivne ergas kunst lootust helgele tulevikule ja usku Ukraina võitu.

Kutsume teid näitust külastama!

29 aprill 2024