Õnnitlused USA iseseisvuspäeva puhul!

Õnnitlused USA iseseisvuspäeva puhul!

Õnnitleme südamest Ameerika rahvast iseseisvuspäeva puhul!

Me teame, kui palju sõna „iseseisvus“ tähendab ameeriklastele, kui palju nad pingutavad enda ja teiste rahvaste vabaduse säilitamiseks.

Täna võitleb Ukraina oma vabaduse eest ning me oleme Ameerika Ühendriikide valitsusele ja selle riigi rahvale piiritult tänulikud tohutu abi eest, mida nad on osutanud alates täiemahulise sõja algusest meie võitluses türannia ja Vene agressori vastu.

Selle püha puhul avaldab Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis erilised õnnitlus- ja tänusõnad Ukraina diasporaa toetuse eest USA saatkonnale Eestis ja isiklikult USA erakorralisele ja täievolilisele suursaadikule Eestis George Peter Kent’ile ja tema abikaasale Velida Kitaina’le!

Hindame teie sõbralikku õlga, aega ja vaeva, mida te panustate erinevate heategevuslike algatuste ja projektide loomisesse, millesse kaasate Ukraina immigrante Eestis. Täname ka teid meie projektides osalemise ja nende toetamise eest.

Oleme tänulikud kutse eest pidupäeva vastuvõtule ja usume, et meie kaks rahvast, kes jagavad samu väärtusi ja kelle jaoks vabadus on üle kõige, saavad üheskoos üle kurjusest, mida Putini võim tänasel päeval kehastab.

4 juuli 2024