Kontsert "Estonia Ukraina heaks" | Tallinn

Kontsert "Estonia Ukraina heaks" | Tallinn

Kallid sõbrad!

Seoses Eesti taasiseseisvumispäeva ja Ukraina iseseisvuspäeva tähistamisega kutsume teid Ukraina pärimusmuusika ansambli "Viter" kontserdile. Kontsert "Estonia Ukraina heaks" toimub 18. augustil 2024 Rahvusooperis Estonia ning selle eesmärk on koguda vahendeid humanitaarabi andmiseks Ukrainale! Kontserti aitab korraldada MTÜ Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis.

Ansambel "Viter" Edmontist (Kanada) on Ukraina traditsioonilise rahvakunsti esitamisega saavutanud rahvusvahelise tuntuse. See kontsert jääb grupi Euroopa turnee viimaseks, millega soovitakse tänada Eesti inimesi jätkuva toetuse eest Ukrainale.

25 tegevusaasta jooksul on "Viterist" saanud ansambel, mis ühendab Ukraina tantsijaid ja koorilauljaid, kes jutustavad läbi tantsu ja laulu põnevaid lugusid Ukraina kultuuripärandist. Eestis esitatakse Ukraina erinevate piirkondade rahvalaule ja tantse.

Ansambli kunstilised juhid on koormeister Lesya Pohoretska ja koreograafid Emily Bielke-Farrell ning Joseph Hoffman. Rahvusooperil on Ukrainaga pikaajalised sidemed. 2014. aastal Ukraina toetuseks korraldatud kontserdil kogutud vahenditest kinkis teater Slovjanski linna kunstikoolile tiibklaveri "Estonia". Vahetult pärast täiemahulise sõja algust 2022. aastal Estonia ooperiteatris toimunud kontserdiga saadud 142 763 eurot läksid Ukraina toetuseks!

Piletid:

  • Sponsorpilet: 75 €
  • Tavapilet: 35 €
  • Sooduspilet: 25 € (koos kehtiva dokumendiga)

Kõik piletimüügist ja annetustest saadud raha suunatakse Ukraina humanitaarabisse.

www.piletimaailm.com

Samas saab kohapeal teha annetuse Ukrainale.

Täiendav info piletite ja annetuste kohta:

Rahvusooper "Estonia"
Estonia pst 4, 10148 Tallinn
Tel: +372 6831 210
E-post: kassa@opera.ee

Ära maga maha seda erakordset sündmust – Eesti muusikalise solidaarsuse väljendust Ukraina toetuseks!

18 august 2024