Festival "Võšõvanka ühendab" kutsub koostööpartnereid ja kõiki soovijaid!

Kas soovite osaleda ainulaadse etnilise pidustuse - kultuuride ja traditsioonide liidu festivali " Võšõvanka ühendab", mis on juba ajalukku läinud - loomisel?

2024. aastal toimub festival ülemaailmse “Võšõvanka päeva” ja Eesti kultuuririkkuse” aasta raames. See üritus, mille algatajaks on Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis ja mis viiakse ellu koos Vabaõhumuuseumiga, on ukraina ja eesti kogukonna jaoks sügava tähendusega ning suure tähtsusega. Eelmisel aastal toimus see festival esimest korda ja see tunnistati Integratsioonifondi ja Kultuuriministeeriumi ekspertide hinnangul aasta parimaks lõimumisürituseks.

Teie toetus võib olla selle ürituse edu võti 2024. aastal!

Festival "Võšõvanka ühendab" toimub 19. mail "Vabaõhumuuseumi" territooriumil ja kestab kell 12.00-21.00. Sel päeval valmistame ette tegevusi ja asukohti igas vanuses ning maitsega külastajatele: ukraina, eesti ja teiste Eesti rahvaste tootjate ehtsaid kaupu müüv laat, meistriklassid, lasteala, toiduväljakud rahvaste rahvusköökidega, kontsertkava rahvuslike tantsude ja lauludega, tikandite näitus, pühade loterii ja isegi "Ukraina pulma" etendus – ja see on vaid väike osa meie programmist.

Otsime koostööpartnereid, kes vastastikku kasulikel tingimustel on valmis festivali korraldamist toetama ja saama osa sellest unustamatust projektist. Pakume erinevaid koostöövõimalusi ja oleme avatud aruteluks, kui soovite oma tingimusi pakkuda.

Meil on hea meel näha Teid sellel tähtsal päeval nii meie puhkusest osavõtjana kui ka külalisena!

Liitu meiega! Koos teeme sellest festivalist aasta säravaima sündmuse!

Koostöö küsimustes ja ettepanekutes kirjuta meile press@ukraine.ee.

Kirja teemas märkige kindlasti " Võšõvanka ühendab".

17 aprill 2024