Kutsume teid Ukraina laulja ja laulukirjutaja YAKTAK kontserdile

Kutsume teid Ukraina laulja ja laulukirjutaja YAKTAK kontserdile

Kallid sõbrad!

Kutsume teid Ukraina laulja ja laulukirjutaja YAKTAKi kontserdile, kellest on Ukraina muusikamaailmas saanud tõeline sensatsioon.

Tallinnas ööklubis Prive 7. septembril toimuva kontserdi infopartneriks on Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis ja meediapartneriks raadio Druzi.ee.

Oma lühikese loomingulise teekonna jooksul on YAKTAK teinud koostööd ja avaldanud mitmeid hitte selliste populaarsete artistidega nagu: Jerry Heil, MamaRika, KOLA ja teised. Kõik YAKTAKi lood hõivavad muusikaedetabelites kõrgeid kohti. Lauljal on suur ambitsioonikas eesmärk – lükata vene lood välja kõikide edetabelite tippudest. Kontserdil saab kuulda laule, mis on juba publiku lemmikuteks saanud: „Look“, „Waiting at Home“, „At Night“, „Porichka“, „LaLaLa“ ja paljud teised.

„Võta kaasa oma sõbrad, pere, tuttavad või tule ise ja leia uusi sõpru. Teeme sellest päevast sel raskel ajal suve kõige eredama mälestuse ja kogume raha Ukraina relvajõududele! Ma ootan teid, see saab olema kuum õhtu!“ – YAKTAK.

Pane tähele! Osa kontsertide tuludest läheb Ukraina relvajõududele, samuti algatatakse kontserdil korjandus autode hankimiseks erioperatsioonide üksuste jaoks.

Uksed avatakse: 20:00

Kontserdi algus: 21:00

Toimumiskoht: Prive Nightclub, Harju 6, Tallinn

Piletid: siin

Kontserdi piletid saad soodsamalt kätte sooduskoodiga „druzi10“.

Ootame teid!

22 juuli 2024