Tervitame Rahvusvahelise vabatahtlike päeva puhul!

Tervitame Rahvusvahelise vabatahtlike päeva puhul!

..Teist on saanud armastuse ja uskumatu toetuse sümbol!
Sõltumata vanusest, asukohast, veendumustest ja eelistustest, tööhõivest ja jõukuse tasemest – te teete kõike võimalikku Ukraina ja selle inimeste heaks! Tänu teie algatusvõimele ja hoolivale suhtumisele, südamest südamesse, elu kestab edasi!

Kallid vabatahtlikud, kallid kolleegid ja meie koostööpartnerid!
Siiralt õnnitleme teid rahvusvahelise vabatahtlike päeva puhul!!!

Teie pühendumus ja vaprus vabatahtlikuna meie riigi toetamisel täiemahulise sõja tingimustes teevad teist tõelised kangelased. Ja sel päeval on meie südamed tulvil tänulikkust ja austust teie igaühe vastu!

Sooviksime tänada kõiki, kes kaasuvad Ukraina ja ukrainlaste toetamisse koostöös Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsiooniga Eestis.

  • Meie usaldusväärseid koostööpartnereid: Üle-Ukraina Ühing Patrioot, MTÜ Vaba Ukraina, Heategevusorganisatsioon Heategevusfond „Luganski piirkonna eest“, Heategevusfond „Piirivalvurid koos“, Ukraina Suursaatkond Eestis, Ukraina Kreeka-Katoliku Kirik Eestis, Ukraina Noorte Liit Ukrainas, Dopomogo.com ning teisi organisatsioone ja ettevõtteid.

  • Meie vabatahtlikele, kes jätkuvalt aitavad erinevate projektide korraldamisel ukrainlaste toetamiseks nii Eestis kui vahetult Ukrainas! Teame, et vabatahtlik tegevus ei tähenda ainult aega ja vaeva, mida olete nõus jagama. See puudutab jagatud väärtusi ja olulist eesmärki, mis ühendab! Meil on üks eesmärk – koos võiduni!

Saatku teid pidev tuli südames, teie peredes valitsegu rahu ning alati jäägu aega puhkamiseks ja taastumiseks!

Lugupidamise ja parimate soovidega,
Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis

5 detsember 2023