Toeta Ukrainat



Alates 2014. aastast on Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis aktiivselt igakülgselt toetanud Ukraina rahvast võitluses iseseisvuse ja vabaduse eest!

Ukrainale antava abi peakorter

loodi eelmisel aastal Venemaa täiemahulise sissetungi alguses Ukrainasse ja jätkub tänaseni – osutades mitmekülgset abi Ukraina relvajõududele ja tsiviilelanikkonnale!

Alates peakorteri esimesest tööpäevast:

  1. lõi ümberasustatud isikute vihjetelefoni 6 telefoninumbri ja telegrammikanaliga "Eesti – Info ümberasustatud isikutele", tänu millele said ukrainlased teavet abi kohta mis tahes küsimustes evakueerimise, majutuse, hariduse, meditsiini, finantsabi valdkonnas. , kindlustus, lemmikloomade viibimise legaliseerimine jne

  2. korraldatakse humanitaarabi transporti Ukrainasse

  1. korraldas logistikaüksuse tööd, mis tegeleb migrantide Eestisse toimetamisega, aga ka Ukrainasse kodumaad Venemaa sissetungi eest kaitsma naasnud meeste ja naiste transportimisega

  2. tagati hoolivate Eesti elanike (juriidilised ja eraisikud) toel väljarännanutele Eestis elamiseks vajalik abi (riided, mööbel, tehnika, nõud, mänguasjad jne)

  3. viidi läbi palju tegevusi immigrantide kohanemiseks: tasuta ekskursioonid, meistriklassid lastele, infokohtumised, psühholoogiline tugi, osalemine riiklike organisatsioonide korraldatavatel üritustel, mille eesmärk on tutvustada eestlastele ukraina rahva kultuuri ja traditsioone, teenus, mille on loonud liidu egiidi all tegutsev IT-vabatahtlike meeskond, vastuseks välismaale lahkuma sunnitud ukrainlaste vajadusele leida uusi sidemeid ja üksteist toetada

Projekt loodi eesmärgiga aidata ukrainlastel välismaal säilitada oma rahvuslikku identiteeti, meeles pidada, kes me oleme, kust me pärit oleme ja mis meid ühendab, luua empaatia ja vastastikuse abistamise õhkkond.

Saidil dopomogo.com saavad välismaal elavad ukrainlased postitada teavet oma teenuste kohta ja vastata kaasmaalaste vabadele töökohtadele; lisage oma teenused Eesti ja maailma kaardile. Tulevikus on plaanis korraldada täieõiguslik ukrainlaste klubi välismaal: töötada välja klubiliikmete allahindluste süsteem, pakkuda võimalust leida vabu kohti, lisada ühisrahastus- ja sotsiaalfunktsioone.



Lõpu seisuga
aastal 2022

rohkem kui 233 vabatahtlikku

oli kaasatud Ukraina abistaabi töösse

98 transpordiühikut

(maasturid ja väikebussid) osteti ja saadeti kuumadele kohtadele

üle 100 tonni

humanitaarabi tsiviilelanikkonnale saadeti Ukrainasse

829 278,83 eur

koguti raha Ukraina rahva toetuseks, väeosadele anti üle varustust, sõjaväeriietust ja erimeditsiini

esimene osa

Kiievi lastehaiglasse "Okhmadit" saadeti Tallinna Lastehaigla toel meditsiinitehnika

Tänu sõbralikule koostööle Ukrainas praegu vabatahtlike liikumisega Ukrainas tegeleva ja logistikaga tegeleva Ukraina Noorte Liiduga (SUM) jõudsid kõik humanitaarkaubad sihtkohta.

Ühing saab iga päev pöördumisi kaitseväe vajadusteks ja seetõttu käib kogumine Ukraina rahva toetuseks!

Tuletame meelde, et igaüks saab anda oma panuse Ukraina toetamiseks. Iga annetus on oluline!



Korjandusega saate igal ajal liituda:

UKRAINA ORGANISATSIOONIDE ASSOTSIATSIOON EESTIS SWEDBANK

IBAN: EE122200221036504621 makse sihtkohaga: "Aita Ukrainat"


Uudised Ukraina toetuse rubriigist

Assotsiatsiooni esindajate kohtumine Ihor Ignashevi ja Roman Tsymbalyukiga

Eile oli Assotsiatsiooni esindajatel suurepärane võimalus kohtuda sõjaväelase Ihor Ignashevi ning ajakirjaniku, blogija ja aktiivse ühiskonnategelase Roman Tsymbalyukiga!

25 märts 2024

Jätkuvalt pakume Ukraina rahvale igakülgset toetust

Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis jätkab ka uuel aastal Ukraina rahva igakülgset toetamist iseseisvus- ja vabadusvõitluses!

10 jaanuar 2024

Eesti võttis vastu 69 tuhat ukrainlast: kuidas põgenikud seal elavad

Mõned päevad tagasi andis Ukraina organisatsioonide assotsiatsiooni Eestis juhataja Volodymyr Palamar kaks intervjuud telekanalile 1+1, milles vastas korrespondent Oksana Rodionova küsimustele Eesti poolt Ukraina kodanike toetamise kohta

14 november 2023

Saadeti humanitaarveos

Koostöö raames heategevusorganisatsiooniga Heategevusfond „Za Luhanštšõnu“ saatsime välja järjekordse humanitaarabi veose

7 september 2023

Koostöö Heategevusfondiga Piirivalvurid Koos

Täname kõiki sõpru ja partnereid!

17 august 2023

Heategevusorganisatsiooni staatuse

Alates 01.04.2022 Maksu-ja Tolliamet lisas Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis heategevusorganisatsioonide nimekirja.

20 veebruar 2023

Oluline teave!

Kallid sõbrad! Venemaa täiemahulise sissetungi algusest Ukrainasse on meie Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsiooniga Eestis asutatud staap, vabatahtlikud ja kõik hoolivad inimesed pidevalt aidanud Ukraina relvajõududel ja Ukraina rahval seda jõhkrat sõda taluda.

29 detsember 2022

Korjandus mobiilse luurekompleksi ostmiseks!

Kallid sõbrad! Viimase poole aasta jooksul, meie peakorter mis oli loodud Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsiooniga Eestis pidevalt aitab Ukraina relvajõududel ja Ukraina rahval seda halastamatu sõda vastu pidama. Meil õnnestus sõjaväele saata üle 90 transpordi ühiku ning varustust, rõivaid ja…

7 oktoober 2022

Kogu maailma abi on kasutu ilma nendeta, kes selle abivajajani toimetab

Hommikust! Me räägime aiva umbmääraselt oma logistilisest ahelast, aga ka nemad, meie hindamatud abilised, väärivad avalikku äramärkimist ja tänu – kogu maailma abi on kasutu ilma nendeta, kes selle abivajajani toimetab.

22 juuli 2022

Aitame Ukrainat sellel raskel hetkel

Kallid sõbrad! Praegu kogume raha meditsiinitarvete ja tehniliste vahendite ostmiseks. Aitame Ukrainat sellel raskel hetkel!

8 märts 2022

Sulgema õhuruumi Ukraina kohal!

7. märts 2022 kell 17.30.Tallinn, Kentmani, 20!!! Ukraina Organisatsioonide Assotsioon Eestis kutsub liituma ACTION iga, mille eesmärk on kutsuda NATO liikmesriike üles sulgema õhuruumi Ukraina kohal!

7 märts 2022