Ukraina Kinoklubi Eestis kutsub kinohuvilisi 25. veebruaril tunnet 1. aastapäeva

Ukraina Kinoklubi Eestis kutsub kinohuvilisi 25. veebruaril tunnet 1. aastapäeva

Ukraina Kinoklubi Eestis kutsub kinohuvilisi 25. veebruaril tähistama meie esimest aastapäeva! 


Terve aasta jooksul on meil tänu Ukraina filmide näitamise erinevates Eesti linnades võimalus viia maailma tõde venemaa sõjast Ukraina vastu, ukraina rahva genotsiidist putini kuritegeliku režiimi poolt ja ukrainlaste kangelaslikkusest, kes juba 2 aastat järjest peavad võitlust oma vabaduse ja õiguse eest olla sõltumatud omal maal! Ning me jätkame seda ka edaspidi!

Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsiooni Eestis meeskonna poolt loodud Ukraina Kinoklubi Eestis edukalt areneb ja kogub tuure!

Aasta jooksul näitasime me 18 filmi, ja mitte ainult Tallinnas! Vähemalt 15 linastust toimus muudes Eesti linnades: Tartus, Narvas, Sakus, Kuressaares, Valgas, Võrus, Pärnus, Sillmaäel ja Kohtla-Järvel! Püsivalt toimuvad linastused kultuskinos Sõprus, Tartus Elektriteatris, Narvas Narva Keskraamatukogus ja Pärnus Endla Teatris!
Reeglina on kõik publikule näidatud filmid kaasaegne kinokunst, mis, vaatamata sõjale, suurendab oma tootmist.

Kõik meie linastused on toimunud heategevuslikul alusel, kuid vaatajad võisid soovi korral annetada raha Ukraina Relvajõudude ja Ukraina tsiviilelanikkonna tarbeks abi raames, mille teostab Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis.

Ja me oleme piiritult tänulikud kõikidele meie linastuste külalistele nende toetuse eest Ukrainale! Me täname kõiki Kinoklubi toetajaid, Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia, kelle toetusel see toimub, Kinole Sõprus, mis aasta jooksul annab meile võimalust tasuta näidata ukraina filme, ja kõiki, kes kaasuvad Ukraina kino populariseerimisele maailmas!

25. veebruaril tähistame enda ümber ukrainlasi koguva ja Ukrainaga lahutamatu ühtehoidmise tunnet andva Kinoklubi 1. aastapäeva.
Selle puhul soovime kutsuda teid filmi „Kultuur vs Sõda“ | Ukraina Kinoklubi Eestis aastapäev linastusele, väikese üllatusega – valmistasime meie austajatele, kes külastasid Ukraina Kinoklubi linastusi terve aasta jooksul, ja kõikidele külalistele, kes külastavad aastapäeva, kingitusi

Oleme rõõmsad, kui te ühinete meiega, et tähistada seda päeva üheskoos!

  • 25. veebruaril kell 13:00, Kinos Sõprus
  • Sissepääas heategevusliku 5-eurose annetuse eest

Ootame teid!

25 veebruar 2024