Väikese toetuse MTÜ ORPHEUS

Väikese toetuse MTÜ ORPHEUS

Väikese toetuse MTÜ ORPHEUS arveldusarvele EE522200221018013664, selgituseks abi.

Meie oma Tapa Vallas on selline tore Ukraina Kultuuriselts nagu.

MTÜ Orpheus. Selle MTÜ liikmed on ukrainlased ning läbi aegade on see kutuuriselts hoidnud elus oma Ukraina rahvakultuuri ning tutvustanud seda ka meile eestlastele. Nüüd, kui Ukrainas on sõda, siis ilmselgelt tahavad ka nemad ukrainlasi aidata niipalju, kui nemad saavad.

Ühes kogukonnas elades saame ka meie aidata ukrainlasi, et nemad saaksid juba otsekontakti kaudu abivajajaid aidata. Kindlasti on paljud juba annetanud või ostnud vajalikke tarbeid Ukrainasse, kuid kui sa veel ei ole oma panust andnud, siis see võimalus on olemas kandes kasvõi väikese toetuse MTÜ ORPHEUS arveldusarvele EE522200221018013664, selgituseks abi.

Igast eurost on tegelikult abi.

MTÜ Orpheusi üks eestvedajaid Ljubov Laur palub kõiki inimesi, kes vähegi aidata saavad Ukraina rahva poolt südamest tänada ja ütleb nii:

"Need ukrainlased, kes elavad Eestis tunnevad ennast siin väga hästi ja turvaliselt ning selle eest on nad tänulikud just Eesti Riigile ja eestlastele, kes on andnud neile võimaluse ennast siin hästi ja kaitstuna tunda."

Ljubov soovib, et mitte kunagi ei peaks meie sellises olukorras olema nagu Ukraina hetkel ning palub kõikidele annetuse tegijatele öelda SUUR SUUR TÄNU!!!

Ave Pappe. Tapa linn.

6 märts 2022